Wyświetleń: 4156
Franczyza

Opis systemu:

 

 Pizzeria – Restauracja z kuchnią amerykańską - wnętrze przypominające zachodni dinner bar, profesjonalna obsługa oraz przepyszne amerykańskie pizze, burgery, makarony, sałatki, przekąski.

Autorski system szybkiej i sprawnej realizacji zamówień.

Pilnujemy porządku dostaw, a nasi kierowcy pędzą z pizzą “na sygnale”.

Unikatowe nazwy dań, prosto zza Oceanu, dopełniają naszej wizji kulinarnej podróży po USA.

 

Wsparcie dla Franczyzobiorcy:

 

•  profesjonalne szkolenia

• “know how”

• podręcznik operacyjny

• otrzymanie wyłączności terytorialnej

• brak wymogu znajomości branży

• współpraca z największymi dystrybutorami produktów z sektora HORECA, przez co jakość dostarczanych produktów jest na najwyższym możliwym poziomie, przy zachowaniu bardzo korzystnych cen.

 

Kwota inwestycji i wymogi:

 

NEW YORK PIZZA DEPARTMENT

 

• Min. kwota inwestycji: 55 tys. zł (netto)

•Opłata wstępna: 5 tys. zł (netto)

• Opłata bieżąca: 1 tys.zł (netto)

• Wymogi lokalowe:

• Lokal minimum: 50m2

• Miejscowość powyżej 10 tys. mieszkańców

• Lokal z witryną wychodzącą na ulice logo_express

 

 

NEW YORK PIZZA EXPRESS

 

• Min. kwota inwestycji: 35 tys. zł (netto)

• Opłata wstępna: 5 tys. zł (netto)

• Opłata bieżąca: 1 tys.zł (netto)

• Wymogi lokalowe:

- Lokal minimum: 30m2

- Miejscowość powyżej 10 tys. mieszkańców

- Doświadczenie gastronomiczne nie jest wymagane